Orosházai kozmetikust keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Vagy találj a listából kozmetikust!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Orosháza).
Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Most éppen nem vállalnak munkát
Ábelovszky Zsóka
Ábelovszky Zsóka
Szeretettel várom kedves leendő vendégeimet sminktetoválásra és kozmetikai kezelésekre Békéscsaba belvárosában! Szolgáltatásaim: kozmetikai kezelések széles választékban minden korosztály számára, gépi kezelések minden korosztály számára, szempilla lifting, tartós szemöldök és szempilla festés, gyantázás széles választékban, smink, szépségtanácsadás, sminktanácsadás, szemöldöktetoválás (5 különböző technika), szemhéjtetoválás (5 különböző technika), ajaktetoválás (3 különböző technika). Fényképek, árjegyzék és bővebb információ a facebook oldalamon található!
Bővebben

5 referencia fotó >>

Kozmetikus Sminkes Sminktetoválás
Békéscsaba
Bernát-L. Sarolta
Bernát-L. Sarolta
Csendes, ígényes környezetben, személyre szabott kezelésekkel várja a szépülni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A szolgáltatások alapvető része a harmonikus, relaxáló légkör megteremtése, ahol a vendégek igazán pihenhetnek és ahová visszavágynak. Az első alkalom egyedi és alapos konzultációt tartalmaz, egy ízletes frissítő kíséretében, közben megfogalmazva a bőrtípushoz és ígényekhez igazodó hatékony kezelést.
Bővebben
Kozmetikus Sminktetoválás
Debrecen
Vitál Szalon
Vitál Szalon
Kedves Mindenki! Jakab Lenke vagyok, a péceli Vitál Szalon tulajdonosa. Szeretném bemutatni nektek és ezúttal meghívni benneteket az én kis szépség birodalmamba! Büszkén és tiszta szívvel merem ajánlani a szolgáltatásainkat. Profi, képzett szakemberek, modern gépekkel, alapanyagokkal várnak, várunk benneteket! A szalon tulajdonosaként egy álmom vált valóra! 🙏💗 Rengeteg munka, tanulás, sikerek és kudarcok vannak mögöttem! De bátran kijelenthetem, mind amellett, hogy profi kezeléseket vehettek igénybe, de lelkiekben is feltöltödve távoztok tőlünk! Mindenki vendégünk egy finom kávéra, teára vagy hűsítő limonádéra!🍹☕🍸 Keressetek bizalommal! Nem fogtok csalódni!🤗😘 #kozmetika #szépségápolás #fiatalítás #szépségszalon #alakformálás
Bővebben
Kozmetikus
Pécel

Kozmetikus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Orosházai kozmetikusok összesen 0 értékelést kaptak, 0.00 csillagos átlaggal.